top of page
Solar Panels Technician

OVER ONS - SMARTSYNERGY

De elektrische revolutie

Welkom bij SmartSynergy, dé energie-enthousiastelingen die in 2018 zijn gestart met een missie: het elektrische landschap veroveren en bedrijven en particulieren helpen met de energietransitie! Toen wij in het prille begin de uitdagingen en voordelen van het elektrische rijden ontdekten, hadden we al snel door dat er een nood was in de markt naar objectief advies met betrekking tot laden en omgaan met stroom in het algemeen. Sinds onze opstart zijn we snel maar steady gegroeid, gevoed door de opwinding van de elektrische revolutie.


​Wij zijn jouw energie transition buddies, of je nu een onderneming, particulier of overheid bent die nood heeft aan advies, expertise en slimme oplossingen. SmartSynergy staat garant voor kennis en kwaliteit. We graven diep om de beste oplossingen en advies te bieden aan particulieren, Kmo's, grote bedrijven of VME’s.


​Wij streven ernaar dé referentie te zijn in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Of je nu snakt naar energieadvies, slimme laadinfrastructuur, of een meesterplan voor energieproductie en opslag, wij hebben het!


Ons hoofdkwartier? Geen geheime bunker, maar bruisend Leuven (Herent), met een extra outpost in het levendige Hasselt (Stokrooie).


​Ontmoet het dynamische SmartSynergy team: Christophe, Sander, Brahim, Matthias en Wim. Samen maken we van SmartSynergy niet zomaar een bedrijf, maar een beweging.


Dus, waar wacht je nog op? Duik in de energietransitie met SmartSynergy – omdat groen niet alleen kleur is, maar ook de toekomst van energie!

bottom of page