top of page

Een kleine selectie uit onze projecten

Hoogtepunten

PV constructie.jpg

PV TUINOPSTELLING

Als er geen plaats is op het dak kan een tuinopstelling een mooie oplossing zijn.

Smappee EVBase Atlas Copcojpg

ATLAS COPCO

Bij Atlas Copco Originair in Wilrijk mochten we onlangs de eerste fase van het laadpark uitrollen. De nodige capaciteit, ruimte, en mogelijkheid tot bekabeling is voorzien voor fase 2.

EVOne_edited.jpg

SMAPPEE EV ONE PRIMEUR

Dankzij onze goede samenwerking met Smappee, fabrikant van intelligente laadpunten en energiesystemen, kregen we de primeur om de eerste Smappee EV One operationeel te maken in België.

20230303_153332.jpg

PARKING TWEEWATERS

In deze publieke parking installeerde SmartSynergy 15 x Smappee EVWall Business laadpunten, die toegankelijk zijn voor het publiek. Elk laadpunt communiceert onderling, en er is meer dan voldoende vermogen beschikbaar om 15 wagens simultaan aan 11kW te kunnen laten laden.

BONH_edited.jpg

BONH

Bij deze klant plaatsten we een nieuwe Sungrow hybride omvormer van 10kVA, een thuisbatterij van 9.6kWh en twee Smappee EVWall Business laders zodat beide EV's gelijktijdig kunnen geladen worden, in de mate van het mogelijke op zonne-energie, of aan goedkope tarieven. Er werd verder ook nog een intelligente sturing van de warmtepomp en warmwaterboiler geplaatst.

20210816_161028_edited_edited.jpg

SINTSTEFAAN

Bij deze klant plaatsten we 2 x Smappee EV Wall business op een 3 x 230V net. Integratie met volledig EMS voor een optimale sturing van de laadpunten, en een monitoring van het residentieel energieverbruik.

michel_edited.jpg

AUTOCREW GARAGE MICHEL

De zaakvoerder van Garage Michel wist initieel niet goed met welke partij in zee te gaan aangezien er zoveel informatie verspreid wordt. Uiteindelijk koos hij voor SmartSynergy omwille van ons objectief advies, en omdat hij niet enkel 4 x laadpunten wou plaatsen maar ook inzicht wou in het verbuik en de productie van zijn site. De vier Smappee EVBase 2 x 22kW staan nu publiek waardoor dit vroegere benzinestation nu een laadstation is geworden.

CALUWAERTS.jpg

ZAGERIJ CALUWAERTS

De zaakvoerder van Zagerij Caluwaerts was al enige tijd op zoek naar een systeem dat het verbruik van zijn onderneming in kaart kon brengen, en de verbruikspieken kon meten, zodat hij wist welke info aan Fluvius door te geven. We plaatsten hier > 20 Coils en meetklemmen, waardoor Marc nu een perfect zicht heeft op zijn installatie, en jaarlijks duizenden euro's zal uitsparen i.v.m. het capaciteitstarief.

Smappee EVWall Business met warmtepompsturing.jpg

ROTH

In deze woning hebben we een installatie gedaan van dé slimste laadpaal vandaag op de markt : de Smappee EVWall Business in combinatie met een Smappee Infinity energiebeheersysteem . Niet enkel wordt de laadpaal slim gestuurd, ook de warmtepomp wordt zo aangestuurd dat hij vooral op de juiste momenten verbruikt, nl. wanneer er zonneproductie is.

LDA_edited.jpg

LDA BELGIUM

De zaakvoerder van LDA Belgium was op zoek naar een betrouwbare partner voor een intelligente laadoplossing die publiek geplaatst kon worden. Via SmartSynergy vond hij wat hij zocht. De vier Smappee EVBase laadpunten worden overdag gebruikt door werknemers die optimaal met zonn-energieladen. Na de uren staan de laders publiek voor bezoekers van het restaurant in de nabijheid.

Smappee EVBase Wingepark.jpg

WINGEPARK

Op deze bedrijfsparking plaatsten we een mooie Smappee EV Base die 2 wagens maximaal kan laden aan 22kW. De installatie is beschermd en er kan via de app gemonitored worden wie hoeveel laadt en op welk moment.

Smappee EVWall Stationstr.jpg

STATIONSSTR

Ter voorbereiding van de PHEV die binnenkort geleverd wordt, plaatsen we hier een Smappee EV Wall die slim zal kunnen zonneladen, én die klaar is voor het capaciteitstarief.

20220318_130332.jpg

VERBINNEN

Installatie van een Smappee EVBASE bij Verbinnen Tuinarchitectuur die perfect samenwerkt met de 10kVA PV-installatie.

Myrna Mack2.jpg

MYRNA MACK

Deze nieuwbouwwoning is voorzien van een heel uitgebreid KNX systeem waar quasi alles automatisch wordt gestuurd. Bovendien installeerden we een energiebeheersysteem gekoppeld aan een Smappee EVWall Business zodat de wagen optimaal geladen wordt wanneer de zon schijnt. Verschillende andere grootverbruikers zoals de vaatwasser, droogkast etc. starten hun programma wanneer er energie op overschot is. Het gemiddeld eigenverbruik ging van 31% naar 57%, wat in dit geval al vlug 250 à 400 euro per jaar zal opleveren aan de bewoners.

Smappee EVWallB.jpg

BAKKERIJ HUSHUS

Bij bakkerij Hushus installeerden we een Smappee Infinity energiemontoring i.c.m. een Smappee EVWALL Business op aluminium sokkel. De zaakvoerder installeerde ook een aantal slimme stopcontacten die het verbruik van verschillende toestellen apart meten, en de toestellen kunnen schakelen.

Smappee EVWall Boutersem.jpg

BOUT

Installatie van een Smappee EVWall, proper afgewerkt met zwart aluminium kabelgoot.

Smappee EV One Business

LEUV

Installatie van een Smappee EVWall Business. We bouwden ook de mogelijkehid in om te schakelen tussen monofasig en driefasig laden via de Smappee App. Zo kan deze klant optimaal laden met overtollige zonne-energie vanaf 1.4kW, en wanneer hij het wenst, snelheden tot 22KW halen

bottom of page