Afgeronde projecten

Hoogtepunten

Smappee EVBase Execujet.jpg

EXECUJET

Bij dit Luxury Private Jet bedrijf in Zaventem plaatsten we in totaal 8 Smappee EVBASE publieke laadpunten, die zowel door het cliënteel als door externen gebruikt kunnen worden. Werknemers met een bedrijfsvoertuig hebben pasjes die 'gewhitelist' zijn zodat ze gratis kunnen laden. Freelancers betalen via Scan & Charge (QR Codes) en kunnen laden aan een lager tarief dan externen. Op vraag van de klant plaatsten we ook automatische parkeerbeugels en stootboorden zodat de parkeervakken goed zijn aangeduid.

SINTSTEFAAN

Installatie van 2 x Smappee EV Wall business op een 3 x 230V net. Integratie met volledig EMS voor een optimale sturing van de laadpunten, en een monitoring van het residentieel energieverbruik.

2 x Smappee EVWall Business Sint Stefaanjpg
Smappee EVBase Wingepark.jpg

WINGEPARK

Op deze bedrijfsparking plaatsten we een mooie EV Base die 2 wagens maximaal kan laden aan 22kW. De installatie is beschermd en er kan via de app gemonitored worden wie hoeveel laadt en op welk moment.

STATIONSSTR

Ter voorbereiding van de PHEV die binnenkort geleverd wordt, plaatsen we hier een Smappee EV wall die slim zal kunnen zonneladen, én die klaar is voor het capaciteitstarief.

Smappee EVWall Stationstr.jpg
Smappee EVWall Business met warmtepompsturing.jpg

ROTH

In deze woning hebben we een installatie gedaan van dé slimste laadpaal vandaag op de markt : de Smappee EV Business in combinatie met een Smappy Infinity energiebeheersysteem . Niet enkel wordt de laadpaal slim gestuurd, ook de warmtepomp wordt zo aangestuurd dat hij vooral op de juiste momenten verbruikt, nl. wanneer er zonneproductie is.

MYRNA MACK

Deze nieuwbouwwoning is voorzien van een heel uitgebreid KNX systeem waar quasi alles automatisch wordt gestuurd. Bovendien installeerden we een energiebeheersysteem gekoppeld aan een EVBox laadpaal zodat de wagen optimaal geladen wordt wanneer de zon schijnt. Verschillende andere grootverbruikers zoals de vaatwasser, droogkast etc. starten hun programma wanneer er energie op overschot is. Het gemiddeld eigenverbruik ging van 31% naar 57%, wat in dit geval al vlug 250 à 400 euro per jaar zal opleveren aan de bewoners.

Myrna Mack2.jpg
20220318_130332.jpg

VERBINNEN

Installatie EVBASE bij Verbinnen Tuinarchitectuur

BAKKERIJ HUSHUS

Installatie Smappee EVWALL Business op aluminium sokkel

Smappee EVWallB.jpg